fbpx

despre „zeul” stratulat, „hitlerul” dondiuc și rahatul din sistemul medical al RîMî

e luni din nou în calendar
și iar scandal e pe facebook …

Săptămâna trecută a trecut sub zodia „zeului” stratulat (asta un doctor bun care crede că este și PiaRșic bun și se mai crede și Robin Good). Omului probabil nu-i dădea pace faza cu „Je suis Maxim Melinti” și a decis să amintească că există și el și are biserica proprie. Biserica asta s-a manifestat din plin. Doar că „zeul” e gol. În primul rând l-a „apustit” CNA-ul când l-a chemat să explice cu dovezi ce a avut el în vedere. În al doilea rând „zeul” a refuzat să meargă la emisiunea Marianei Rață la un oarecare canal de televiziune. Mariana e una dintre puținele persoane care mai poate intervieva bine în spațiul dintre Prut și Nistru. Refuzul acestuia demonstrează, o dată în plus că e laș 🙂

Eu despre relația dintre stratulat și Edelweiss mă abțin să zic ceva. Eu aici pot fi subiectiv pentru că fundația asta m-a kidanit dur în 2012 și nu am ochi să o văd. Ei dar mă bucur că unele persoane fac ruble pe asta. Bravo lor.

Țineți minte scandalul cu dondiuc și Silvia Radu? Ap atunci „zeul” ăsta a scris doar că primarul e bravo dar fără a menționa nume. De fapt ca și acum, a menționat doar două spitale în care se fac porcării fără a zice cine îs porcii propriu zis.

dondiuc ăsta, după ce a fost dat afară a revenit la lucru după două ședințe. Primăria nu a mai trimis juriștii și avocații la ședințe. Pentru că după ce a plecat Silvia Radu a revenit Moldovanu pe cal alb. El și trebuia să fie șef pe medicină la Năstase, dar nu a mai ajuns să fie primar ultimul.

În orice caz, la ședința de renumire a lui dondiuc la fel sunt probleme.

La fel dondiuc are mari probleme de integritate morală și comportament cu angajații. Îi discriminează. Dar despre asta miercuri pe acest blog minunat și pufos.

Ultima, despre sistem. Sistemul medical din Moldova e în rahat. Și nu din cauza doctorilor – avem doctori buni, inclusiv un doctor deloc rău este stratulat. Sistemul medical din Moldova e în rahat din cauza că unii încurcă pizda cu pizdeala. Și e una să fii doctor bun și alta, cu totul alta, e să fii manager bun. Vedeți și cazul lui Hotineanu, un doctor de aur și un om de …. doi bani.

Aveți grijă de voi, și, repet, vă invit miercuri pe acest blog minunat cu documente și argumente de ce dondiuc este un infractor și discriminator.

Sănătate vouă!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?