fbpx

Sergiu Tofilat, ”mielul pascal” sacrificat de Năstase ”de dragul” Chișinăului

Șirul acțiunilor ”geniale” izvorâte din adâncurile echipei lui Nastase continuă. Azi, după ce a fost fotografiat ”pur întâmplător” în troleibuz și după ce și-a creat propriul număr de telefon electoral de pe care sună Chișinăuienii, echipa lui Năstase, condusă de misoginul Machedon, l-a lansat în campanie pe Sergiu Tofilat.

Două săptămâni în urmă pe acest minunat blog apăreau următoarele cuvinte: ”Băieții își fac PR înaintea alegerilor mixte, poate vor merge și ei să ia niște mandate pentru așa-numită ”opoziție europeană””. Acest gând se referea la grupul de inițiativă ca, chipurile, vroia referendum pentru anularea sistemului mixt. Din acel grup face parte și Tofilat. Ador când scot ochii prin intermediul cuvintelor scrise pe blog 🙂

Sergiu Tofilat, care între timp are și pagină oficială pe facebook cu erori de font în fotografia de cover și cu imaginea spre fostul sediu a lui Plahotniuc ca fundal, este o altă schemă lansată de echipa lui Năstase.

Acum se lansează drept independent. Merge în campanie, își face un pic de rating iar pe final se retrage în favoarea liderului, pus de Țopi, ai partidului #neDA. Asta va fi trâmbițat de toate zoinițele #neDA-ului drept ”societatea civilă îl susține pe Andrei Năstase”.

Totodată Tofilat poate arunca rahat cu căldarea în direcția lui Valeriu Munteanu, ceea ce nu-și prea poate permite Năstase. De fapt Sergiu Tofilat a început-o deja 🙂

Să vedeți că așa va fi.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?