fbpx

O poveste frumoasă în dar pentru Alina :-)

Eu nu știu dacă cei din PLM au citit, dar este o poveste frumoasă cu peștișorul de aur. Fiind convins că o bună parte din liberaști nu au auzit de ea or pentru ei poveștile de kankan gen ”Un stelist se iubește cu o tânără moldoveancă” sunt mai apropiate, am decis să le povestesc povestea pe înțelesul lor.

Trăia într-o zi o fată pe nume, să-i zicem, Alina. I-a cumpărat mama, din ultimii bani, un notebook la mâna a doua. Astfel a decis fata să arunce câteva undițe în apele Dunării ce trece prin Viena (a se citi – s-a înregistrat în toate rețelele sociale posiblie și imposibile).

A așteptat fata să sară prinții peste ea dar tot nu săreau.

Revenită în Moldova a decis că modelingul este de ea și a devenit mascota unui club de fotbal. Pe urmă a altui club de fotbal. A ajuns vedeta site-urilor galbene. Dar undițele nu le-a uitat.

Astfel, într-o bună zi a prins ea un pește de aur. Iura îi zicea. Și cum l-a prins ea așa de coadă sau ce mai are un pește acolo a început să-i spună dorințe.

Prima dorință a fost ușor de îndeplinit. A vrut să fie secretară de partid. Pentru că fetele de la partid îs văzute, umblate, alintate așa. A ajuns ea secretara PLM dar nu pe mult timp. Pentru că s-a săturat. A înțeles că deputatele îs mai curtate și mai cu bani. Asta a fost a doua dorință expusă peștelui de aur. A devenit și deputată.

A stat ea cât a stat deputată, a mai prins la solzi și alte organe importante și vitale și și-a anunțat a treia dorință: Vrea să ajungă vicepreședinte de partid …

///

Cu părere de rău aici sunt nevoit să întrerup povestea. Vă voi povesti finalul altădată. Cu altă ocazie.

Între timp, permiteți-mi să-i urez Alinei multă sănătate și să învețe să tăie ingredientele salatei ”Olivier” cu sabia președintelui.

Aveți grijă de voi!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?