fbpx

Presa verde se leapădă de Năstase și-l atacă … #wtf

Pentru a înțelege procesele politice în Moldova și, mai ales, tendințele de viitor, este foarte important să urmărești toate resursele media. Până nu demult corporația ”Frankfurt” avea câteva sulițe media – Jurnal, Verdemedia, Gazătul Național și TV7.

Doar că zilele ăstea, mai ales după interviul unuia dintre Țopi pentru cei de la Verdemedia în cadrul emisiunii Alb-Negru lucrurile s-au cam schimbat. Probabil deranjat de întrebările din cadrul emisiunii, foarte corect puse de altfel de către Elena Robu, partidul probabil ar fi pus cam la perete portalul care are datorii către toți prestatorii de servicii și nu numai.

De exemplu ieri, pe site-ul Gazătului Național, apare o ”analiză” a unui părerolog de serviciu care intră foarte dur în Andrei Năstase, mai dur decât intra Vlad în Olga. Iată câteva pasaje:


”Personajul cu privire de șmenar care tocmai a ratat târgul, înconjurat de câțiva veterani reciclați ai pierdutelor bătălii de altădată, după ce a propus s-o lăsăm mai moale cu ideea de integrare europeană, își dorește acum un candidat unic al întregii opoziții.”

”Oare ce-o fi în encefalul lui Andrei Năstase? A propune să lupți cu Plahotniuc cu mâinile lui Dodon e ca și cum SUA s-ar apuca să-l răstoarne pe președintele indezirabil al Siriei Bashar al-Assad cu mâinile teroriștilor din solda Statului Islamic.”

”Puterea falșilor amici ai poporului revoltat stă în slăbiciunea și ipocrizia actualilor autorități. În acest cerc vicios este posibil doar un singur soi de schimbare. A lui Tanda cu Manda.”

Îmi voi permite să nu scriu despre „coloana vertebrală” a acestui om pentru că-l respect pentru ceea ce făcuse înainte. Dar nu pot să nu menționez că „scârțăie” acum. Este evidentă opinia insituției de care este plătit cu privire la vârful de lance al partidului moldo-german cu sediul la Frankfurt.

Gazătul verde e renumit prin lansarea de idei și opinii care merg în avangarda partidului liberal-democrat. Așa a fost când s-a pregătit teren pentru demisia lui Chiril. Așa a fost când Maia Sandu a fost exclusă din Guvern. Așa a fost și în cazul creării tuturor alianțelor de către verzi.

Probabil, în cazul dat motivul e același. PLDM încearcă să scape de greutatea crenvurștii de Frankfurt și să-și lanseze propriile idei. Anume de asta discreditează partidul Demnitatea și Adevăr și pe liderul declarat al acestuia Andrei Năstase.

Să vedem ce va urma. Sunt sigur că ”nemții” nu vor lăsa asta fără replică.

Sursă foto: agora.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?