fbpx

Preluare de opinie: demiterea lui Muruianu mi se pare Nedemocratică!

Nu am chef și timp să scriu despre demisia lui Muruianu, de aceea mă limitez la a prelua o opinie asemănătoare cu a mea

………………

Deci așa, dragi domnilor demo(no)crați,

Vreau să aud Tare, care sunt libertățile fundamentale pe care le garantează de(r)mocrația?!? Libertatea de exprimare se află printre acestea? DA (strigă în gura mare poporul)! Lui Muruianu de ce i se încalcă acest drept? Aa, pentru că câinii turbați s-au simțit ofensați? Vreau să provocați instituțiile statului să mă demită și pe mine! Pentru că eu sunt de acord cu Muruianu!

–––––

Continuarea însemnării pe blogul Annei Ciofu

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

  • vitalie |

    „uăi, tu nu mă iubeşti!”, de azi dimineaţă, nu mi-a aăprut spontan. Aseară mi-am pus întrebarea ce ştiu şi cum ştiu de cazul Muruianu. am rămas tablou de mine când mi-am dat seama că ştiu doar ceea ce a relatat presa, faza întreagă n-am văzut-o/citit-o niciodată. am găsit şi recitit de mai multe ori ce a spus Muruinau, contextele ş.a.m.d.:

    „Înainte de a trece la subiectul propriu-zis al discursului anunțat cred că am obligația să evidențiez așa-zisul fenomen al „condamnărilor” statului la CEDO și consider important și oportun să declar, cu toată responsabilitatea, că pe marginea numitului fenomen se fac diverse speculații și insinuații neghioabe, unele mai șocante decât altele, dar ele toate, laolaltă, urmăresc minimum trei țeluri:

    1. reclamă (publicitate) pentru unii avocați;
    2. lustruirea fariseică a imaginii unora și ponegrirea, cu orice preț, a altor magistrați;
    3 .defăimarea premeditată a întregului sistem judiciar și a statului în consecință.

    Un rol diabolic și distructiv în această afacere îl joacă mass-media, care, fiind prin definiție dulăii de gardă ai societății, se transformă uneori, să-mi fie scuzată expresia, în câini turbați, care devin periculoși pentru societate prin minciunile pe care le răspândesc și prin intoxicarea cu dezinformații a opiniei publice referitor la întregul corp de judecători.

    Totodată, nu trebuie să uităm că judecătorii nu sunt oameni cu cap-de-fontă, iar condițiile proaste în care activează și supunerea zilnică unor critici dure și distructive constituie, de fapt, metode indirecte de presiune asupra justiției.”

    Nu am putut vedea în cele de mai sus atac asupra presei. Toată presa, care a susţinut demisia lui Muruianu anume din acest motiv s-a făcut de oaie şi s-a manifestat în stilu-i caracteristic moldovenesc: propagandă şi manipulare.

  • victor |

    bravo,vezi cum l-au muruit pe muruianu pe unmoldoveanlaroma

  • vitalie |

    o văd că rândurile neturmentaţilor îs mai largi decât pare 😉

    cuvântarea integrală – http://www.csj.md/news.php?menu_id=212&lang=5

    P.S. Eugen, pune virgula după motiv în ultimul paragraf: „…Toată presa, care a susţinut demisia lui Muruianu anume din acest motiv, s-a făcut de oaie şi s-a manifestat în stilu-i caracteristic moldovenesc: propagandă şi manipulare.”

So, what do you think ?