fbpx

andrei, cum viața, ap ce, amâni, din nou, #licitațieaEROport?

Ap ce, se încheie campania electorală pentru alegerea Președintelui Republicii Moldova? Sau nu se încheie? Sau se încheie? Sau…

Nu cred că se încheie și următoarele două săptămâni vor fi de foc în care #andreispînu va dispărea fix așa cum a dispărut în ultima lună și jumătate.

Dacă la începutul campaniei scopul era clar – alegeri dintr-un tur, spre final de campanie lucrurile s-au schimbat și principala teză promovată de galbeni era alegeri cu un candidat favorabil.

Și aici trebuie să amintim că, oficial, până la încheierea părții trei din sezonul trei al serialului #licitațieaEROport au mai rămas fix trei zile. Azi suntem în 19 octombrie iar ei au promis că maxim o întind până pe 22 octombrie. Ei au făcut asta în momentul în care credeau că totul se va termina într-un tur.

Marți licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroport va fi prelungită (în cazul în care printr-o minune alegerile nu se termină într-un tur). Mie îmi este interesant cum se simt cei din compania Lagardere care iată iată au cumpărat un apartament dar nu le dau cheile de la apartament pe motiv că nu au reușit să schimbe broasca. 10 luni de #licitațieaEROport le-au creat impresia despre Moldova nu doar că suntem vânduți dar încă și iresponsabili și cam deplasați.

Și asta doar grație lui #andreispînu

Sau voi credeți că el totuși se va încumeta să închidă această licitație și să dea spațiile francezilor astfel punând capac pe șansa Maiei Sandu de a câștiga în turul doi?

Ian hai votați vă rog!

Și da, la ultima amânare i-am dat un sfat ”prietenesc” lui spînu – prelungește.

Acum îi mai dau un sfat ”prietenesc” lui andrei – #andreispînu fă-i Maiei un bine, anlulează nafik licitația asta, fă una corectă (sunt câteva articole pe blog cum să o faci) și după asta demite-te.

Eu oricum nu voi accepta să lucrez cu tine. Chiar și pentru 5k cum lucrează alde zgardă!

Hai, curaj!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?