fbpx

Odă pentru #andreispînu

Am intrat pe dex să văd ce înseamnă ”odă”. Și acolo scrie ceva de genul specie lirică. Sorry, dar nu am ajuns să mă plătească andrei spînu ca să îi dedic poezii așa că…

Deși, în toamna lui 2022, a fost o încercare de a ”rezolva” problema cu andrei spînu. Dar prostul de mine nu a aceptat să ”oprească criticile”. Ăsta e, de principiu, un citat care poate fi dovedit într-o eventuală instanță sau la un eventual proces de judecată undeva în afara Moldovei. Scuze, încredere în #reformaJustiției organizată inclusiv pentru verișorii actualului ministru eu unul nu cred.

andrei spînu merită toate laudele pentru ceea ce a reușit să contruiască în ultimii 3 ani în jurul guvernării.

Omul și-a creat o rețea de oameni docili care execută întru totul ordinele care vin de sus.

Omul nu are nicio responsabilitate or nu este niciun document semnat de el. Totul vine pe cale neoficială dar se execută în exactitate. Un exemplu de docilitate completă este Roman Cojuhari de la Agenția Proprietății Publice. Și astfel de cazuri mai sunt.

Omul se simte sigur pe sine mai ales că de țară răspund Maia Sandu, Dorin Recean și igor grosu. Și nicidecum el.

Deputații pe care îi hrănește din mână fac totul exact cum zice el. Și nicidecum altfel.

Media pe care o controlează scrie ceea ce vrea el și echipa lui și nicidecum altfel. Și astfel de media și canale îs multe. Și nu îi condamn deloc, pentru că sumele pe care le achită lunar sunt chiar tare ok.

Și încă ceva, omul e încrezut în sine. Sunt sigur că dacă era el și nu perciun la Tallinn, nu ezita să vină să se salute cu mine 🙂 perciun când a aflat că posibil să fiu la un eveniment unde a fost invitat, a anunțat că nu vine.

Da… poate un interviu live cu andrei spînu? a? Deși nu tre. El precis va accepta…

A, și offline el tot ar accepta, la sigur. Sunt sigur. 100% sigur.

Sănătate nouă, Telegram vouă și Revolut mie, dacă tot nu am acceptat să ”opresc criticile” în adresa lui andrei.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?