fbpx

Napoleon și maimuțica // e02 // Punta Cana

Astăzi vă prezentăm episodul doi al seriei de micronuvele despre un Napoleon și o maimuțică.

Reamintim că în primul episod v-am povestit despre doi angajați ai unei instituții bugetare care au o relație specială și iubesc să își petreacă timpul de muncă în compania unui păhărel de brut rece.

Cei doi nu se limitează la a petrece timp în duet în timpul orelor de muncă dar mai și călătoresc împreună. Din contul companiei la care lucrează, adică a statutul de fapt.

Astfel, ceva timp în urmă, conform acestor doi, în Republica Dominicană, într-un mic orășel numit Punta Cana, a avut loc un forum la care cei doi trebuiau să fie obligatoriu prezenți și să reprezinte Republica Moldova. Toate cheltuielile pentru sejurul, de fapt două sejururi, or ei au stat acolo două săptămâni, au fost achitate de cetățenii Moldovei.

Nu se știe locul exact din Punta Cana unde s-a desfășurat forumul și cât efort au depus cei doi să reprezinte țara în Republica Dominicană dar cert este faptul că ei au venit sleiți de puteri și bronzați de parcă au prășit toată ziua păpușoaie pe dealul Băcioiului.

Și aici, în microserialul nostru mai introducem două personaje: un el și o ea. Între Napoleon și el nu e nicio legătură. Între maimuță și ea e o legătură de rudenie. Surori. Fix ca în vinul cela bun de tot. Surori de sânge și de … Punta Cane (da, la plural aici).

De ce vă prezentăm alte două personaje? Pentru că, de fapt, ei toți au fost la acel for ”mondial” pe domeniul lor. Fiecare cu maimuțica lui de la serviciu.

Cu părere de rău nu s-au putut strânge probe fotografice în acele două săptămâni or, maimuțica noastră, chiar dacă e infliuenser pe gramDeBuci nu a postat nimic din acea călătorie ”de serviciu”.

Săptămâna viitoare continuăm. Și documentăm mai departe. Deși nu suntem noi unicii care documentăm. Mai sunt și alte două ”bloguri”. Doar că ele au drepturi mai serioase, nu ca noi.

Un week-end liniștit vă dorim și să fiți sănătoși! Telegram vouă și un Patreon, mai ales din partea celor asupriți de Napoleon și maimuțica, pentru noi 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?