fbpx

Da, studentele bătăușe trebuie expulzate! #exemplulEstoniei

Probabil ați văzut că o mamă cu un copil pe drum a zis ceva de hainele unor tinere studente la universitatea de medicină. Acelea au luat-o la bătaie. Acum au fost exmatriculate de la facultate și vor fi expulzate din țară.

Unii se revoltă că nu e corect. Eu vă voi da exemplu Estoniei.

Două săptămâni în urmă a fost expulzat un moldovean. Cu interdicție de intrare pe un an. Pentru că a furat din magazin. De maxim 30 de euro.

Săptămâna trecută o moldoveancă a fost expulzată pentru prostituție și un alt hoț. Ambii cu restricție.

Dacă, cumva, cineva din cei veniți în Estonia ar bate un localnic pentru o vorbă atunci e pi… cu el. Iar dacă acel localnic ar fi cu un copil … nici nu vreau să îmi închipui.

Învățați să fiți oameni dar nu cârpe. Ne-au fu..t turcii, pe urmă rușii, acum ne f…m noi pe noi.

Hai noroc și aveți ceea ce ar fi bine să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • Cris |

    Acum vreo 2-3 ani, inca nu era rand electronic la imigrari si asteptau studenti de astia straini. O doamna a vrut sa intrebe daca poate sa ia permisul si nu i-au dat voie, s-au pus in usa si comentau urat intre ei si aveau niste fete intre aroganta si batjocura. Apoi doamna din interior a chemat femeia si asa galagie au facut inclusiv in urma mea, strigau yalla yalla .si vreau sa subliniez ca nu au fost agresati in nici un fel, probabil li s-a parut prea indraznet ca o femeie sa ii intrebe ceva, nu stiu.

So, what do you think ?