fbpx

Ambasadori mai vechi, mai noi … #listă

Oamenii informați zic că astăzi, la ședința de Guvern, vor fi rechemați o serie de ambasadori. Se vehiculează numele ambasadorilor care reprezintă Moldova în Austria, Ungaria, Cehia, Grecia, China, Bulgaria, Germania, Spania și Portugalia. La fel ar fi cei din Suedia și Letonia.

Îmi pare rău dacă îi vor rechema pe dnii Gorda și Osipov dar … când ai de răsplătit diferiți oameni, nu poți altfel face decât să-i scoți pe cei buni.

Totodată oamenii zic că deja sunt trimise solicitări de agremane pentru o serie de candidaturi. Inclusiv cea a lui Dimocika Braghiș în calitate de ambasador în China:

Totodată Victor, prietenul lui ion sturza, care de mulți ani trăiește în Franța se vede ambasador în țara cocoșului galic.

Victoraș se duce în Qatar la hodină. Mișa se duce la Frankfurt. Natalia în orașul veșnic. Dima se duce în Turcia. Igoraș în Polonia iar nu departe de el, în Kiev, se duce Ionică. Este discuție să-l trimită pe Tudor în Washington dar nu e sigur.

Și sunt trei oameni care îs chiar buni. Dna Larise se duce în Dublin, Daniela se duce spre Bruxelles iar Sergiu cu toată familia frumoasă zboară spre Ottawa.

Hai noroc și numai bine!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?