fbpx

Eroul zilei de ieri – Șoferul de troleibuz care a salvat vieți omenești!

Update: Președintele i-a conferit medalia „Meritul Civic”!

Citiți neapărat asta – Opinie care contează despre siguranța rutieră!

///

Ieri în toată povestea legată de accidentul de la Alba Iulia care s-a soldat cu minim o viață omenească pierdută există și un erou. Acest erou se numește Vasile Secrieru și el este șoferul troleibuzului care a fost proiectat în stația de așteptare de către mașina care zbura. Șoferul a reușit să întoarcă troleibuzul astfel încât să nu intre direct în stația de așteptare dar un pic într-o parte, acolo unde nu erau oameni.

Ieri seara, răscolind profilele oamenilor cu acest nume am găsit unicul Vasile Secrieru care are legătură cu troleibuzele. Iată-l cum arată:

Din sursele preliminare reiese că este în spital. Eu sper să se facă bine cât mai repede.

Între timp eu am o întrebare și rugăminte către Președinte:

Dle Dodon, poate ar fi cazul ca instituția Prezidențială să remarce fapta eroică a acestui șofer de troleibuz care, în pofida traumelor primite după lovitură, a reușit să ducă troleibuzul într-o altă direcție decât stația plină de oameni și, mai ales, copii care pe la ora ceea au terminat școala?

Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră!

Later add: Aici Eșanu are o idee bună cu privire la taxe. Ce ar fi ca oamenii să inițieze proiecte și să pună pe străzi pe care noaptea aiuresc oamenii niște limitatoare printr-un crowdfounding.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?