fbpx

Iată de ce pute în Chișinău :(

Un cunoscut de la Bubuieci, satul care are de suferit cel mai mult din cauza putorii mi-a transmis poza făcută cu drona cu tot cu explicațiile venite de colaboratorii de la stație care, e și normal, își doresc să păstreze anonimatul.

Iată cum arată stația de epurare din Chișinău de sus:

În cercurile acelea roșii este nămolul care este scos din geotuburi, asta deși el trebuie prelucrat cu un gel special și depozitat în bazine speciale de acumulare.

Cei de la Apă Canal au închis bazinele de acumulare și acum îl pun pe pământ.

Nu este clar motivul unei astfel de decizii, sper că nu este una de ordin politic sau legată de campania electorală or toți chișinăuienii suferă

Eu chiar vreau să văd ce vor explica cei de la Apă Canal mâine la ședința operativă a Primăriei. Asta dacă va fi ședința.

Văd că „presa” a luat apă în gură cu privire la putoare.

Alexandru Kiriak a pornit o campanie de informare pe facebook și arată interferența râului Bâc cel otrăvit vs cel normal:

Sănătate vouă!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • Sergiu |

    Salut Eugen,
    Daca e posibil, poate Alexandru sa vina si la statia de epurare din Magdacesti, r. Criuleni?Aici apa poluata curge intr-un afluent al r. Ichel. E aceeasi simfonie!

    Poate reusim sa-i trezim pe cei de la Mediu sa foloseasca intrumentele pe care le au pentru a motiva cumva administratiile locale sa curete apa si pamintul si numai apoi sa se apuce de altceva.

    Multumesc!

    Sa traiesti!
    Sergiu
    sergey_mm@yahoo.com

So, what do you think ?