fbpx

În al câtâlea nor se află rating-ul lui Dodon.

Ultimele zile Dodon este erou național (pentru minim 61 la sută din populație sau cât acolo reprezintă deputații din psrm și acum). Înainte dacă mai scriam ceva despre el „rezko” săreau mayașii la mine. Acum e invers. Doamne Ferește să scrii ceva de rău de el că sar de parcă-s puii ceea care vor mâncare și nimeni nu le dă apă. Am spus-o asta și într-un live zilele trecute.

Dodon a făcut ceea la ce Maia și restul dreptei visa din 2013 sau poate chiar din 2009 – debarcarea lui Plahotniuc. Adică cel puțin a încercat sau mai corect spus încearcă reieșind din situația actuală. Dar nu e despre asta însemnarea or nu știu cum pentru voi dar pentru mine încă nu e clar cum vor ieși ei toți din această criză constituțională.

Dodon e de vreo 3 ani sau poate chiar mai mult peste toți în ratingul popularității.

Am impresia că nu a scăzut în ultimii ani sub 40 de procente. Acum risc să presupun că minim e vreo 61 dacă nu mai mult. Asta dacă să luăm opțiunea când ai de ales câțiva politicieni pe care îi agreezi. Eu nu m-aș mira ca săptămâna viitoare să apară diferite companii sociologice din Moldova cu diferite procentaje de rating.

Și aici, după cum am și spus în live și o repet, Dodon, la bătrânețe, poate ușor rescrie cartea lui Gustave le Bon „Psihologia Maselor” și să o tradapteze (traducere și adaptare) pentru moldoveni în ceva de genul „Psihologia Mayașilor sau cum în 24 de ore să devii din antierou – erou național”.

Și mai e o chestie, vouă nu vi se pare că Maia a înflorit dar în același timp nu scrie nimic despre Dodon pe statusurile ei, deși anume grație lui acum este „pe cal”?

Hai noroc și numai bine! Nu uitați, ceaiul de mentă ajută tare bine la calmare și o mică doză de „pofighism”.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?