fbpx

De ce este important să se discute și să se afle despre amantele politicienilor „familiști” // #exemplulEstoniei

Continuăm seria de articole care nu plac unor „activiști” care tot aduc despre Estonia exemple care le plac fără să menționeze o serie de lucruri care se întâmplă aici și despre care, la fel, trebuie de discutat.

Azi despre amantele politicienilor.

Parlamentul Estoniei, Riigikogu, are un deputat pe nume Martin Repinski. Soția lui tot e deputat. Și sunt în aceeași fracțiune. Căsătoriți îs din 2017. Au și un copil. El s-a promovat și se promovează ca un familist. Doar că nu e chiar așa totul de frumos cum pare. El și-a găsit o amantă în orașul pe care îl conducea – Jõhvi. Fata se numește Jekaterina Vassilijeva și e câștigătoarea unui concurs de Miss Bikini în acel oraș. Repinski după cunoștința cu ea a numit-o adjunct. Istoria acum a ieșit la suprafață după ce ea a divorțat iar căsătoria între cei doi deputați se clatină enorm.

Înainte să fac câteva traduceri dintr-un articol al unui jurnalist din Estonia vă propun să-l citiți și singuri.

Конечно, кто-то может сказать, что это личная жизнь человека и она никого не касается. Но давайте вспомним, что Репинский сам на каждом шагу публично экспонировал свою частную жизнь в медиа и тем самым использовал образ своей счастливой семейной жизни для накопления политического капитала.

Cineva ar putea reproșa că este viața privată a omului și nu ar trebui să ne intereseze ea. Dar să ne amintim că Repinski la orice pas își afișa public viața privată în media în așa fel utilizând imaginea unei familii fericite pentru acumularea capitalului politic.

… ни одному политику неприкосновенность частной жизни не гарантируется по той простой причине, что их деятельность должна служить примером для людей, поскольку избиратели выбирают их, зная, что это лучшие представители нашего общества.

… niciunui politician nu îi este garantată confidențialitatea vieții private din cauză că activitatea lor trebuie să fie un exemplu pentru oameni or electoratul îi alege știind că ei sunt cei mai buni reprezentanți ai societății.

Astfel, drage amante, mai ales cele care lucrați în „media”, vă propun să înghițiți la fel cum ați înghițit până acum toate gândurile voastre că aveți dreptate ca să se tacă.

– în imagine este Olga Roman, fostă angajată de la JurnalTV, fosta amantă a unui Prim-ministru a Republicii Moldova.

Iar presa care tot spală bani venind în vizite de lucru în Estonia, trebuie să povestească dar nu doar să înghită ruble de la partide.

Hai noroc și noapte bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?