fbpx

Iurie Chirinciuc a fost condamnat la 3 ani dar a fugit din sala de judecată!

Se termină epopeea politică a lui Iurie Chirinciuc.

Cititorii blogului nostru drag și iubit știu bine că noi am fost primii care am scris cât de perfid și îngânfat este acest membru al PLM. Noi am scris despre teza lui copiată și tot noi am dat operativ informația despre prostiile pe care le făcea prin minister.

Tot noi am scris despre asistenta personală a acestuia care umbla din bani publici pe la Geneva deși nu știe o boabă de engleză.

Astăzi este penultimul articol despre Iurie Chirinciuc pe acest blog. Vă vom relata despre ceea ce a fost ieri în sala de judecată a Curții de Apel.

Chirinciuc s-a comportat ca un curcan toată ședința de judecată. Și-a permis să injure chiar și judecătorii la un moment dat.

Atunci când au plecat judecătorii în deliberare exMinistrul liberast a fugit din sală și nu s-a mai făcut văzut.

Judecătoria primară sau cum se mai spune i-a dat un an și ceva cu suspendare și amendă. Decizia judecătoriei nu a fost contestată la început de procurori ci de însuși Chirinciuc. El și-a făcut-o cu mâna lui 🙂

„Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul” spune un proverb român.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?