fbpx

Scrisoare deschisă către conducerea Spitalului de la Costiujeni

Dragă conducere a Spitalului Clinic de Psihiatrie!

Consider că rolul dvs în societate ultima vreme este foarte scăzut și asta grație faptului că tot mai mulți oameni obscuri și acoliți ai ideii unei guvernări amorale își fac tot mai simțită prezența în viața publică a Republicii Moldova.

Acești urmași infami ai cauzei liderului liberast Mihai Ghimpu, nu se rușinează ziua în amiaza mare, în direct la unicul site obiectiv de informare, Privesc.Eu, să înjure în stânga și în dreapta, numind simpli oameni cu blog – mercenari și păcălici. Astfel de indivizi pun la grea încercare viitorul acestei țări și integritatea morală a copiilor. Ei îl văd în fața sa permanent pe un oarecare „michiduță” iar pe drumuri în loc de câini acestor oameni cu minte bolnavă li se năzare că văd sconcși. Regimul de lipsă de gândire și profund bolnav de lucru al liderului acestui grup de tortură organizată face ca de el să se alăture mai mulți nevertebrați care pot gândi doar în formule impuse de liderul lor – Chișorcosul de Mândrești.

Rugămintea mea către Dumneavoastră, stimați medici, ar fi să impuneți cât de urgent posibil, o testare psihiatrică a tuturor deputaților din Parlamentul Republicii Moldova. Rezultatele unor astfel de investigații să le faceți publice iar toate testele să fie transmise online ca să vadă toți oamenii unde sunt ascunși sconcșii, hoții, bandiții și proxeneții despre care tot vorbește un Chișorcos.

Eu vă mulțumesc pentru atenția acordată și sper să luați măsuri!

Sănătatea mintală a poporului este unul din pilonii de bază al unui viitor frumos lipsit de imorali și penali!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?