fbpx

În timp ce Tranga stă închis, Machedon îl primblă pe Năstase cu avionul șefului de la Andy’s

Cronologie.
7 mai – Alexandru Machedon și Andrei Năstase zboară în Viena.
8 mai – de prietenii cei doi nu se aude nimic deși în țara unde este ei se sărbătorește finalul de război 2 mondial.
Seara de 9 mai – apar pe facebook inșii și se laudă că s-au văzut cu fosta lideră a PSD-ului din Austria – Laura Hant.

Pațanii îs tineri, frumoși și au dreptul la viață frumoasă, nu? Au libertatea de a se distra la zoo sau în bordeluri, nu? Doar că cel mai de râs și de plâns în istoria asta că ei au zburat spre Viena cu această bijuterie – un Diamond DA42 Twin Star care aparține lui Andrei Tranga. Da, se spune că Machedon a cumpărat-o de la proprietarul Andys Pizza dar sursele noastre bune din domeniul aviatic spun că nu e chiar așa, el nu i-a transferat nici un ban omului care a creat cea mai mare rețea de pizzerii din Moldova.

Acolo în general zborul e atât de conspirologic făcut că ți se pare că băieții se joacă de-a spionii. Lor le pare că în aviație nu se înscriu detaliile și dacă sunt în Uniunea Europeană înseamnă că pot face ce vor. Dar nu e chiar așa ? Ei dar despre asta altă dată, lasă să mai ducă niște hârtiuțe așa cum ducea Tranga. Lasă să se mai acumuleze probe la dosar.

Data de 8 simt că va apărea în istorie ca o dată tragică pentru un partid. La fel cum a stat vreo 5 ore sub ușa lui pu tin în Sochi, fix așa Andrei va apărea în chipul lui roșca în scurt timp – cu un rinichi gândind românește și cu altul sorbind vodka rusească. Asta dacă va recunoaștea că a fost la Moscova.

Pe 9 mai, în loc să fie cu #acum-ul la împărțit pliante el era la Viena. Mai este o istorie interesantă legată de ziua de ieri. Oamenii buni spun că el trebuia să fie la Sibiu ieri, alături de liderii europeni dar, cel mai probabil, prietenul lui transfugul Siegfried Mureșan nu a putut să facă rost de o invitație pentru finul țopilor.

Asta e o mică istorie a unei deplasări comune Machedon – Năstase.

Să vedem ce reușesc să aflu și, tot ce e posibil, să vă povesteasc despre o istorie comună Machedon – Maia Sandu, dar să mă mai documentez un pic. Probabil de data asta Maia Sandu tot va zice că nu a zburat cu avioncik privat, fix așa cum a spus că nu a zburat în Qatar și pe urmă la Bruxelles cu avionul lui Șor, oferit pentru Filat ?

Hai noroc!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?