fbpx

Faceți cunoștință – Gheorghe Ichim, al doilea bodyguard al Maiei Sandu

Prima dată Maia Sandu a fost văzută cu bodyguarzi în Piața Centrală. Asta se întâmpla în octombrie 2016. Atunci cățelușul ei pe nume dan perciun scria că Vasile Popa, fostul bodyguard a lui Vlad Filat, este un simplu trecător. Tot atunci am pariat cu actualul deputat din partea #acum pe 1000 de euro că acela e Vasile Popa. El a pierdut dar banii nu i-a mai dat futevânt ce este el.

De atunci numărul bodyguarzilor Maiei Sandu s-a triplat. A mai apărut actualul erou dar mai este și unul care nici măcar pistolul nu și-l poate ascunde. Despre el în altă zi, asta dacă mai apare pe orizont.

Eroul însemnării de azi mi-a atras atenția ieri, imediat după meeting-ul celor de la #acum, el a mers în fața coloanei de împărțitori de hârtiuțe colorate:

El este unicul din cei trei care mereu are însemnele #pas pe el. Cel mai dedicat „lucrului” său.

Iată-l în alte condiții, mult mai plăcute probabil:

„Ei și ce dacă are bodyguarzi?” vor spune unii închiși la minte care se roagă la Maia Sandu ca la icoane. Răspunsul ar fi simplu: Da din ce bani le achită salariile acestor oameni Maia Sandu? Nu cumva ei sunt plătiți de diferiți inși care se cred prinți cu sânge albastru? Or salariul Maiei Sandu, de fapt economiile ei că salariu abia a început a primi credeți că ajung și pentru acești oameni serviciile cărora nu costă deloc ieftin?

La început, când am scris despre Vasile Popa prima dată, Maia Sandu nega că are bodyguard, la fel ca și perciun. Abia după ce nu l-a mai putut ascunde a declarat pentru cei de la deschide că are un contract de voluntariat 🙂 Contract de voluntariat pentru un om care era șeful pazei la Filat și avea un salariu de minim 1500 de euro. De râsul curcilor din raionul Fălești îs astfel de declarații

Mozolirea asta a propriilor ochi cu diferite argumente gen: Maia Sandu – salvatoarea nației au dus la o trântă dură în cazul lui roșca, în cazul lui Filat și vor mai duce la una. Mai ales dacă se confirmă că gemănarul politic al Maiei, Andrei Năstase, a fost mai dăunăzi la Moscova.

Hai noroc și o zi bună!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • Tatiana |

    Lasatio sa manince la c..ce are de facut fiecare cu profesia sa.Dar ,cu parere de bine ca Maia Sandu nu reactioneaza, la toate postarile provocative, ii mai desteapta la acest capitol.

So, what do you think ?