fbpx

Încep alegerile locale? Șor începe să repare Chișinăul.

În timp ce crearea unei alianțe de guvernare stagnează, unele Partide (devenite deja parlamentare) se apucă serios de pregătirea pentru alegerile locale, sau poate pentru anticipate chiar.

Partidul lui Șor nu stă pe loc și s-a apucat să facă curățenie în sectorul care ar fi putut să-i aducă al 3-lea candidat pe uninomunale dar nu a fost să fie. Jardan în sectorul cela nu a câștigat. Poate din cauză că acolo au susținerea cea mai mare în Chișinău ei s-au apucat acolo să facă ceea ce este necesar și obligatoriu unui sector „tăiat” în două de drumul care duce spre principala poartă aviatică a Chișinăului.

Astfel cei din partidul lui Șor au reparat trecerea subterană care trece sub bulevadrul Dacia în sectorul „Aeroport”. Iată cum arată:

Și acum amintiți-vă care au fost ultimele voastre vizite în subteranele din Chișinău. Cei care stau doar cu fundul în mașină pot să nu se deranjeze de la răspuns. Sau subteranele îs inundate de vânzători sau în ele te temi să intri, ca de exemplu în cea de lângă hotelul Național.

În Tallinn subteranele nu prea au magazine, în afară de cele enorme. Cele care îs simple treceri fără mult spațiu nu au nimic în afară de lumină și grafitti pe pereți.

Șor, în timp ce alții cântă prin Parlament, începe să-și asume Chișinăul și să implementeze o serie de idei care au prins la Orhei. Cel puțin așa se creează impresia.

Și încă ceva, referitor la alegeri și miza acestora: anul acesta se va alege nu doar primarul general dar și pretorii de sector. Deci șefii de la Botanica, Ciocana, Buiucani și restul vor fi aleși.

Pe final, pentru comentaci: Dacă veți cânta că „opoziția” nu are bani, documentați-vă cât de des îi duce cu avionul privat, Machedon de Stârnet, pe acești lideri prin străinătate. Și după asta comentați.

Hai noroc!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?