fbpx

Sabotajul – crez național moldovenesc

Era prin 2010 (dacă nu greșesc) când prima dată am înțeles de ce moldovenii nu iubesc tot ceea ce e nou și că le place să saboteze. La CFM au adus locomotivele diesel renovate. Cu motoare noi și cu posibilitatea de a măsura câtă motorină se toarnă în ele. Lucrătorii de la calea ferată le scoteau special din funcțiune. Pentru că nu puteau fura motorina. Astfel consumatorul trebuia să sufere locomotivele vechi pentru că lucrătorilor nu le ieșea rubla din furt.

Pe urmă cazurile de sabotaj atât a noilor tehnologii cât și, mai ales, a conducerii apăreau periodic în vizor. Mai ales că, grație Privesc.Eu am văzut mai toate ministerele și agențiile guvernamentale.

Ultimele două tipuri de sabotaj urmărite au fost cele de la Poliție și Auroritatea Aeronautică Civilă. La poliție de exemplu este Alexandru Pânzari, ofițer și om de treabă dar care în echipă atâtea mizerii care îi „pudresc mozgul” și care nu aduc nimic bine poliției și implicit cetățeanului.

Fix aceeași situație e la Autoritatea Aeronautică Civilă cu situația de ieri care continuă și azi.

În astfel de situații nu este de ajuns să vină doar un conducător nou dar și o mică echipă care să învețe împreună cu el și să-l ajute așa cum ar trebui să fie și nu așa cum ar dori majoritatea din acea autoritate și minister. Pentru că majoritatea deja existentă s-a deprins într-un fel care era deloc benefic dacă a venit alt conducător.

Astfel aici trebuie să ai atât curajul să schimbi cât și echipa!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?