fbpx

Leancă, coșmarul european al Maiei Sandu :-)

Mie îmi place când oamenii politici dau cu nasul. Revanșele politice sunt cele care duc la cele mai mari prostii și cele mai mari erori. Asta se întâmplă nu doar în Moldova dar și în Estonia de exemplu. Dar despre formarea alianței din Estonia voi scrie mâine sper.

Iată o fotografie:

În fotografia, realizată pe 10 octombrie 2014, apare Prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă, Prim-ministrul României, Victor Ponta, și Ministrul Educației Republicii Moldova, Maia Sandu. Se transmiteau autobuzele școlare, unul din multele proiecte pornite de Leancă și Ponta pentru copiii Moldovei. Vedeți și singuri ochii Maiei 🙂

De atunci Ponta cu Leancă sunt prieteni buni. Cu Maia mai puțin. Au urmat multe verzi și uscate turnate de Maia în capul lui Iurie Leancă. Și despre miliard, și despre Șor și despre Plahotniuc.

Acum Leancă este pe poziția a patra în lista partidului lui Ponta pentru alegerile în Parlamentul European. O poziției eligibilă dacă să luăm în calcul decizia lui Ponta de a fi primul pe listă dar de a nu merge în Parlamentul European.

Astfel Leancă va fi europarlamentar. Și va merge în toate delegațiile spre Moldova sau la întâlnirile cu cei care vin din Moldova. Iar Maia va merge des încolo. Ea doar e deprinsă să joace rolul ciobănașului din Miorița, să se jeluie permanent.

Doar că … acolo nu va putea să nu dea mâna cu Leancă, acolo „jă e Evropa” 🙂

Să vedem ce față va face 🙂 Sigur nu ca cea din fotografia de mai sus.

O zi bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?