fbpx

Șeful evazionist al Stârnet, și-a adus mătușa judecătoare cu dosare la CEDO în cantoră :-)

Ieri, ruslan codreanu, actual primar interimar al municipiului Chișinău și potențial candidat la subsolul CNA pe dosarul autobuzelor, a fost la Stârnet.

Nimic straniu până aici la o adică. machedon, membru al guvernului virtual ion sturza, întotdeauna s-a pus bine cu primarii de Chișinău. El avea nevoie de ei pentru a-și trage punctele de concentrare prin licee și copaci. Cu familia lui Chirtoacă s-a și înrudit. Lui Ghimpu i-a dăruit laptop când era la președinție iar pe urmă l-a și nășit pe fratele primatului chirtoacă.

Totuși eu îmi voi permite, până a trece la subiect, să las aici, pentru istorie, și această fotografie cu primarul interimar actual:

Ce fețe frumoase, nu? 🙂

În acel set de fotografii cea mai interesantă este altă fotografie și anume aceasta:

În ea, pe lângă omul în roșu (nu am idee cine e) și companioana de vecie a lui machedon pre nume Aurelia Salicov (ea scrie rapoarte bune de tot), apare și o doamnă care din start mi s-a părut cunoscută.

Da voi ați cunoscut-o?

Dacă nu, vă spun eu: aceasta este tatiana răducanu, mătușa lui alexandru machedon, fostă judecătoare și eroină a Truba8TV. Ea este cea care l-a protejat toată viața pe nepotsu în procesele răsunătoare gen CCA vs MagicBox.

Tot ea a criticat tot ce mișcă după ce a fost măturată din sistem. Asta ea care are cel puțin 8 dosare cauzate de ea la CEDO.

Tot ea este mama unui angajat al consulatului României în Republica Moldova 🙂 Al României, țara pe care machedon o critică ori de câte ori are posibilitate, dar îi exploatează cerul la maxim cu avioanele și victoriile sale.

Totuși e frumoasă fotografia în care la aceeași masă stau: o judecătoare coruptă, un evazionist fiscal, o raportoare și un viitor client al CNA.

Timpul trece, pietrele rămân.

Interesant, oare machedon mai are legături la proimobil?

Sănătate vouă!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

So, what do you think ?