fbpx

Hai ș-om legaliza „iarba” (marijuana). Eu serios.

Pe data de 22 februarie, la 2 zile până la alegerile parlamentare, la Curtea Constituțională a fost depusă o sesizare din partea deputatului Vadim Pistrinciuc. O puteți citi și singuri:

Nu prea am înțeles care e faza cu datele personale ale deputatului expuse pe prima pagină, dar eu nu sunt nici jurist și nici avocat ca să mă pricep în hernelele ăstea birocratice legale.

Pe scurt: se cere excluderea penalităților pentru consumul marijuanei. Aberant ar zice unii. Da eu nu cred așa. Și asta o scrie un om care niciodată nu a încercat să fumeze tutun măcar. Deși mirosul de marijuana îmi este cunoscut. Prima dată l-am simțit la etajul 5 al liceului Gheorghe Asachi din Chișinău.

Știți de ce sunt cu ambele mâini Pro? Pentru că oricum se fumează dar toți banii din vânzare și consum se duc undeva pe sub masă, pe ascuns. Acum ei ar putea intra în economia reală. Ar putea fi create câmpuri de marijuana, oricum avem tare multe câmpuri pârloagă. Am putea avea oameni angajați în producție. Și la urma urmei am putea reveni la producerea masivă a cânepei nu doar pentru fumat dar și pentru calitățile bune ale materialului pentru haine 🙂

Da, marijuana este un drog, la fel ca și tutunul și alcoolul. Efectele marijuanei uneori îs mai mici decât cele ale alcoolului. Așa că eu chiar nu văd o problemă ca ea să fie legalizată. Plus am mai putea atrage și turiști.

Da, indiscutabil, pentru asta trebuie create condiții, anumite legi și anumite prevederi cu privire la consumul public al marijuanei, dar pentru asta sunt deputații, să se gândească la popor. Și eu cred că Vadim ar putea să discute cu alde maria ciobanu și alți foști colegi din PLDM ca să se gândească la popor și nu doar la fundul lor.

Unii ar zice că de la legalizarea marijuanei până la legalizare prostituției e un singur pas. Risc să vă amintesc despre faptul că prostituția este demult legalizată. Deocamdată doar cea politică iar cea pomenită mai sus, maria ciobanu, e una din reprezentanții castei date.

Nu, eu nu-s contra legalizării prostituției. Doar când se va legaliza de tot, televiziunile din Republica Moldova au șanse să angajeze jurnaliști și jurnaliste, dar nu doar amante.

Hai noroc și aveți grijă de sănătatea voastră! Voi sunteți responsabili de ea și voi decideți ce consumați!

Nu uitați ce spunea Urschi: „Măsura!”

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?