fbpx

Faceți cunoștință, Анатолий Вербин, „expert de la Londra” venit la TV8

Faceți cunoștință, Анатолий Вербин, om prezentat de cineva de la TV8 drept „expert de la Londra” și „jurnalist experimentat de la Reuters”:

Eu vă voi propune să căutați voi informația despre el, dar iată ce am găsit eu.

1. El trăiește în Bulgaria și din 2002 nu mai lucrază nicăieri. Este independent, cum scrie el. Iată CV-ul lui:

2. Cea mai mare realizare a vieții lui e o foiță semnată de elițîn, cel care conducea federația rusă atunci când ei au atacat Republica Moldova:

3. Iată o descriere a unui training a lui de pe un site a unei universități de stat din Tomsk:

Mi-ar fi rușine să mă laud cu așa „experți” și încă să îi și apăr. Mai ales când principala realizare e legată de un om care a semnat cu snegur actul de armistițiu.

Nu știu cum vouă dar mie acest video îmi pare tare sugestiv și la temă:

Hai să nu fim ipocriți 🙂

Despre al doilea expert, mâine.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


4 Comments

  • Marius |

    Doar o precizare Dle Luchianiuc. Puciul a fost cu ceva timp inainte de razboiul din stinga Nistrului.
    In 19/20 august 1991, tehnica blindata sovietica era sub Chisinau si chiar a intrat pina in centrul orasului si s-a retras. La multi le-a fost frica atunci. La Moscova citeva mii de oameni au aparat cladirea Sovietului Suprem (asa numitul Belii Dom). Trei persoane au fost calcate de TAB-uri. Deci cine a fost in 20-22 linga Belii Dom sunt eroi. Doar atit. Restul textului va priveste, am vrut doar sa atrag atentie asupra acestui detaliu.
    Cu stima, M.

  • Marius |

    O sa ma refer pe scurt la altceva. La noi intr-adevar, de foloseste mult transferul de imagine. Si din pacate aceasta e si in viata publica, dar si in comunicarea personala. De exp. „eu am invatat la Cluj, acolo e cea mai buna universitate din Romania”. Sau, „eu am fost in 1989 in piata, am luptat”. etc. O multime de valorificari. In unele cazuri „transferul” e fortat, iar in altele nu poate fi verificat. Deci calitatea cuiva de erou sau ne erou pentru mine sau Dvs., aici nu are relevanta. Intr-adevar discutia se refera la ceva ce este strict acum si e mai putin important „transferul”. Sanatate.

So, what do you think ?