fbpx

Lașitatea Maiei și kidosul „diasporenilor”

Maia va candida pe circumscripția Europa. Asta după ce au negat prin „presă” că nu va candida pe diasporă.

Dar a preferat partea ușoară, să meargă acolo unde și așa are voturi și va câștiga. Mai ales că și alții nu s-au străduit tare pe Europa. Socialiștii nu au voturi suficiente iar democrații au băgat-o pe Coptu care le-a tot suflat în borș activiștilor Maiei și avarului dușciac.

#pas are voturile europenilor automat iar orice candidat care ar fi mers acolo trecea automat în Parlament. Candidați buni sunt mulți, aceeași exambasadoarea în Italia, același Dumitru Vicol care a făcut și face atâtea pentru Moldova. Dar s-a preferat fotoliul pentru Maia care, în acest caz și-a demonstrat lașitatea.

Când am scris despre asta pe facebook Dmitri Gorobîc mi-a replicat cu următorul gând:

„Asta dacă tu ai avea de ales să te bagi la bătaie cu 3 tipi cu pistoale sau să scrii un articol pe blog. Vei fi laș dacă renunți să sari la bătaie cu cei trei?

Eu zic că e strategie și здравый рассудок.”

Eu cred că acești tipi sunt copii iar pistoalele-s de apă, în cazul votului.

Maia ar fi trebuit să meargă în Fălești, acolo de unde își trage obârșia, să tragă acolo partidul sus dar nu să meargă acolo unde și așa va avea voturi. Plus că are deja asigurat locul pe listă. Putea aduce nu doar un vot în diasporă cu un candidat bun dar posibil și un vot în Fălești. Acum Făleștiul, cel mai probabil, va reveni unui candidat din partea Balabolului.

Sau poate este o înțelegere între Maia și Renato, or dragostea din tinerețe, cea care era prietenă cu Renato nu se uită?

Maia prin acest gest a supărat mulți oameni care credeau că există filtre și că o serie de diasporeni ar putea trece și candida. Mai ales că pe America a ajuns ciuvacul care scria că „la BEM totul va fi bine”. Kidos dublu.

Eu mă tem că va trebui din nou să votez cu Maia la mix, cu Maia Laguta. O voi scrie eu pe buletinul de vot, nu mă voi rușina.

Hai noroc și numai bine!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?