fbpx

Vrei deservire de rahat? / La Darwin ești așteptat ?

Iată istoria Olesei Banari pățită cu acest magazin „minunat” din Moldova:

Am mers la acest magnific magazin, Darwin, si am cumparat 2 ceasuri inteligente, cu sistem gps, pentru copii. Angajatul mi-a spus ca atunci cand iau cartelele, pot sa vin la ei pentru „instruire”…am revenit in cateva zile. Stiti ce au zis?! 150 de lei pentru 1 ceas…150 fratilor, pentru a baga cartela intr-un ceas cumparat la ei!!!

M-am descurcat si fara ei…dar mare mi-a fost mirarea sa aud ca unii nu au capat…

P.S. Darwin m-a asigurat ca toti iau bani pentru asa servicii. Am intrat la moldcell si orange, unde mi s-a spus ca daca iau ceasul de la ei, ma ajuta cu chestiile tehnice si aplicatia GRATIS!!! Cum, de altfel, e si logic…

Și acum de la mine:

Chestia pe cec cu „tehnica IT” miroase a fraudă. Nu cred că e așa de greu să pui acolo denumirea produsului.

La ei pe site ceasul costă 799 de lei. Olesea l-a luat la reducere dar a achitat și punga 🙂 Pe aliexpress el e 19 USD, și cam așa cu toate chinezăriile pe care le vând ăștia.

Eu aștept să apară un ceas mai mic pentru fete să le iau să aibă GPS, dar încă nu am găsit. Dacă aveți idei și soluții scrieți-le.

Și încă ceva, iată comentariile unui argat de la Darwin. Concluziile le faceți singuri:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?