fbpx

Familia unui membru al conducerii #pas-ului Maiei Sandu, finanțat de Plaha

Îmi place să urmăresc oamenii „cu coloană vertebrală”. Oamenii care cântă pentru cine dă ruble și tot urlă că alții o fac. Cei mai mulți dintre ei îs în politica din Republica Moldova. Și nu neapărat într-un partid anume dar concentrația celor care-mi scot ochii mie e mare mai ales în #pas. Pentru că pe mulți îi știu din pelincele politice.

Unul din acești inși este Radu Marian. PLDM-ist crescut de un consilier a lui Filat, după asta găsitor de fonduri pentru PPEM și acum mayas activ, tot el fan înrăit a lui Veaceslav Negruță.

El mi-a scos ochii vreo doi ani în urmă. Nu mai țin minte ocazia exactă. Eu lucrez pentru Plaha în opinia acestui ins școlit exclusiv din cauza faptului că … știe el și singur.

Deci, zilele ăstea s-a desfășurat festivalul Colinde Colinde, finanțat de fundația lui Plahotniuc.

Organizatorul festivalului este mama lui Radu Marian.

Orchestra-cheie din eveniment este condusă de fratele lui Radu Marian. Asta e orchestra finanțată de fundație de vreo 5 ani. Asta e acea orchestră cu care a cântat Plahotniuc la trompetă. Iată și comentariul mayasului cu privire la regretul că doar Plaha cântă:

E fain când astfel de mucoși îți spun cine ești și cum trebuie să te scobești în nas.
E fain când astfel de profitori vor în politică.
E fain când astfel de inși înregistrează domeniul a..m.md când încă nu s-a decis că Năstase e exclus complet din alegeri (dar despre asta altă dată).

Aveți grijă de voi!

Aaaa, și o foto simpatică:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?