fbpx

Munteanu îi lasă pe liberaști și se duce la Năstase. I-a ordonat Plaha?

Valeriu Munteanu va anunța mâine, live pe Privesc.Eu, despre faptul că se leapădă de liberastism și va merge împreună cu AcuM în alegerile parlamentare. Speră să prindă un loc pe liste și să candideze uninominal. Pe liste ar mai avea niște șanse, pe uninominal – 1.8 procente maxim.

Valeriu nu-i deloc un om rău. Nu poate fi rău un tată de fete. E unul din puținii din politica moldovenească care pe bună dreptate se poate lăuda cu familia și este familist. Spre deosebire de același companion al său recent (Năstase).

Doar că, în calitate de politician are prea multe ratări. A ratat să fie liderul liberaștilor deși avea și susținere financiară și oameni în partid erau gata să-l susțină. Și susținerea lui Plaha o avea. Dacă credeți invers – vedeți cât timp a stat fratele său în funcția de vice la SIS. Plus se mai zvonește că este un dosar penal cu carierele. Și a avut mai multe șanse să fie în fruntea PLM: după alegerile prezidențiale, după localele anticipate și 10 zile în urmă la congres.

De mâine în viața lui începe ultimul capitol legat de politică, ultima speranță. Pariez că va fi una mai puțin plăcută pentru el dar, sunt sigur, va trece și peste asta și va reveni acolo de unde a pornit, în politica locală, mai ales că alegerile-s în vară.

Valeriu nu e primul și nici ultimul care, de tânăr, va părăsi „marea politică” moldavă.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?