fbpx

„Hrișca politică” sau Agonia PL(D)M

Săptămâna trecută Partidul Liberal din Moldova (PLM) și-a schimbat formal liderul de partid. Dorin Chirtoacă a trecut nominal în fruntea partidului. Clar că PLM în continuare va fi condus de Liuda, așa cum e poreclit de vreo doi ani Mihai Ghimpu. Puțină media a dat știrea. Abia luni s-au trezit unii să dea. În schimb toromacul de Chirtoacă s-a jeluit pe la toate televiziunile săptămâna asta cât de rău e totul în Moldova.

Ieri Partidul Liberal Democrat din Moldova s-a strâns la nușceconsiliu politic. Și au decis că merg cu AcuM în alegeri. Știrea e prin toate mediile. Cei din #neDA s-au bucurat dar nușcecondiții impune Sliusari deja. Probabil vrea un număr de fetițe tinere de la PLDM. Acolo sunt, cebotari are gust 🙂

Ce vroiam eu să vă spun de fapt:

E jopa și cu PLM și cu PLDM. Ar putea avea maxim câte doi oameni în primii zece de pe lista comună. Să zicem că AcuM va lua 25 la sută ar ieși că 13 oameni vor veni de pe liste. Acum numărați câți din partide vor trece.

Și încă ce vroiam să vă spun:

Campania asta va fi urâtă și murdară. Dar bună. Pentru că în timpuri negre se văd oameni albi, sau cum acolo? Eu nu-s prea bun în proverbe. Eu cu memoria stau bine. Și țin minte pe unde au umblat toți. Iar când îmi vor cânta niște pidarași și dalbafoni despre moralitate eu îi voi trimite direct în nah. Pentru că m-am cam zae..t ca ăștia să-mi spună ce am de făcut și de cine îs plătit sau pentru cine scriu.

Și da, mare dalbaiob am fost că nu am luat un bănuț de la Filat prin 2009, atunci când alde călugăreanu și șaika lui își construiau case pe banii exPremierului.

Hai noroc și o săptămână reușită să aveți!

P.S. Dacă cuiva nu-i place colajul meu și îi pare că are proprietate intelectuală pe logo-ul de partid – să mă … în capul lui. Și da, dacă cineva îmi va reproșa că PLM are logo nou – eu știu, dar nu voi mai băga harta României Mari în WC, eu nu-s Mihai Ghimpu ca să bag harta în orice porcărie.

Later add:

După ce scrisesem însemnarea am dat de această fotografie minunată de la adunătura de ieri a PLDM-ului. Nu puteam să n-o las aici drept amintire:

Nu e la fel de moale fotoliul ca în avion la doamna ciobanu, de asta are o față tristă 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?