fbpx

PromoLex fură? Da, șterpelesc imagini din media :(

Din dex:

a fura – A-și însuși pe ascuns sau cu forța un lucru care aparține altcuiva, păgubindu-l

Ieri cei de la PromoLex au prezentat un raport despre discursul de ură. Un fel de „soleancă” despre tot și despre nimic. Dar despre asta după amiază voi scrie detaliat și exemplificat.

În procesul de citire a raportului am dat de următoarele imagini și screen-uri luate de pe realitatea.md:

Raportul ăsta nu e gratis. Iată datele tehnice ale raportului:

„Toate drepturile sunt protejate” scriu ei în preambul.

Ar fi bine ca cei de la realitatea.md să își apere la fel drepturile. Să le arate la ăștia care se dau mari și tari și mai caTolici ca Papa de la Roma că de fapt sunt hoți ordinari.

Astfel de exemple, când un raport de câteva mii de euro fură imagini din media sunt cu duiumul. Când le-am arătat celor de la Zgarda de Gardă că fură s-au supărat tare de tot.

Later add:

Am citit un pic din legea cu privire la drepturile de autor.

Acest raport nu poate fi considerat, în opinia mea, cercetare pentru că cercetarea are drept scop cercetarea unui fenomeni și nu valorificarea unor granturi.

Later later add:

Eu îmi cer scuze de la oamenii din promolex care fac foarte multă muncă pro-bono, dar în cazul acesta, eu cred că autorul și promo-lex ca organizație au de pierdut.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?