fbpx

Poliția din Moldova este lenoasă // Dovadă #Viber

Câțiva ani cu mult fast a fost lansată posibilitatea de a raporta poliției încălcările de pe drumuri și trotuare prin intermediul unui număr conectat la Viber pe care puteai transmite porcăriile pe care le fac șoferii în Moldova.

Fix așa a făcut pe o săptămână în urmă un bun prieten al blogului nostru. În apropierea unui magazin l-a rugat pe proprietarul acestui autoturism să reparcheze și să lase loc liber pentru persoanele cu nevoi speciale:

Șoferul l-a înjurat și a lăsat mașina parcată în locul destinat persoanelor cu nevoi speciale. Tot acolo, alături, era parcată și această mașină roșie:

După ce s-a asigurat că nu au sticker special, prietenul blogului a raportat aceste două cazuri la poliție.

Iată răspunsul care a venit de la ei:

Cineva ar putea spune că nu sunt foto cu stickere. Doar că eu am impresia că ele trebuie să fie lipite și în față și în spate. Totodată polițiștii ar putea face câteva mișcări în plus și verifica baza de date.

Ei ar putea s-o facă dacă și-ar dori-o. Dar la majoritatea polițiștilor din Moldova, totul e după principiul – „dă-mi o pace și-ți dau două”.

Aveți grijă de sănătatea voastră!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?