fbpx

Machedon, sponsorul Liudei Kozlowska?

Ieri cei din parlament s-au apucat să investigheze. Iată un citat din comunicatul lor:

Din primele informații recepționate de Comisie, s-a constatat că există nu una, dar mai multe ONG-uri din străinătate, care au desfășurat activități ce ar putea fi neconforme cu legile moldovenești și ar putea reprezenta imixtiune în politica internă a Republicii Moldova, precum și elemente ce țin de finanțări ilegale ale unor organizații politice și ale unor politicieni. Pe lângă gruparea de ONG-uri formată în jurul Fundației ”Open Dialog”, informațiile relevă și posibila implicare a unor companii în acest caz.

Pe scurt, sunt urme ale faptului că „Open Dialog” a Liudei Kozloswka a fost finanțată neponiatno cum și asta a influențat-o pe Maia și Andrei. Că de PLDM tăcem, ei oricum îs sub plintus iar azi, în cadrul ședinței tripartite între #pas, #neDA și #sasîetateaCivilă, se va pune capac pe ei.

Azi se împlinește un an de când șeful Stârnet, Alexandru Machedon m-a blocat pe facebook, bine că sunt memories 🙂

Dar eu totuși vreau să vă reamintesc ceva, iată asta:

Asta a fost pe 27 octombrie 2018. Un sarai cu servere de la Starnet a ars din cauza că nu avea nimic securitate. Și au dat vina pe Plahotniuc 🙂 Un fel de paranoie a Liudei.

Eu înțeleg că aviația mică din Moldova este folosită pentru contrabandă de ruble în folos politic nu doar în folosul vilelor din Spania și Franța 🙂

P.S. Da oare Liuda Kozlowska are ceva în comun cu Liuda Ghimpu? Prietenul ei, Machedon, are, el e nănașul lui nepot-su 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?