fbpx

Dle Dondiuc, cum e acolo, frige curul?

Silvia Radu a emis ieri un ordin de creare a unei comisii pentru a înțelege ce se întâmplă într-adevăr în Spitalul Nr1 din Chișinău. Și hitlerul obstetricii și șeful pe Spitalul Nr1 a început să simtă că îi frige curul.

Prima ce a făcut – a aflat cine sunt membrii comisiei.

Și l-a găsit pe cel mai apropiat – Iurie Carauș, viceșeful Centrului Mamei și a Copilului.

În numirea lui Carauș în acest grup de lucru este o doză mare de conflict de interese.

Explic pe lung.

În Chișinău sunt două maternități mari – Spitalul Nr1 și Centrul Mamei și a Copilului. Atunci când se întâmplă vreo nebunie la una vine comisia de la alta și invers. Ultima comisie de acest tip s-a întâmplat în luna iulie, atunci când a murit o doamnă la naștere în CMC. A venit comisia de la Spitalul Nr1 în frunte cu … Dondiuc.

Totul s-a astupat, tot ok. Dar nu contează asta.

Carauș nu are ce căuta în această comisie. Dacă vor să ea un medic în ea, să ea pe oricine dar nu ginecolog-obstetrician. Să ia un urolog sau din alte domenii.

Ieri Dondiuc a stat câteva ore la telefon cu Carauș. Azi sărmănelul caută ieșiri la Hotineanu, fostul ministru al sănătății și parlamentar exPLDM acum PD.

Dondiuc, tu ai zis că eu îs incult doar că eu, spre deosebire de tine, omoruri nu am acoperit, fie ele și din neglijență medicală.

Eu promit să vin să te vizitez cu bublici.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?