fbpx

Sibiu. Oamenii. #prinSibiulmeu

Sunt în Sibiu. La invitaţia lui Tudor şi la recomandarea lui Chinezu. Evenimentul, scopul căruia e promovarea Sibiului baroc este iniţiat deВ Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu, cofinanţat deВ PrimăriaВ şiВ Casa de Cultură. Parteneri principali suntВ Citroen România,В Autonom închirieri maşiniВ şiВ Ibis Sibiu. #prinSibiulmeu e susţinut şi deВ В CNM Astra,В Muzeul Brukenthal,В Ivelo Sibiu,В şcoala de fotografieВ Image Art, pivniţa de vinuriВ Weinkeller,В Pardon Cafe Sibiu,В Atrium Classic Cafe.

Ieri programul trebuia să înceapă pe la 18. Dar, din cauză că bloggerii care s-au pornit din Bucureşti au fost mult prea organizaţi am ajuns la Sibiu pe la 14.30. Astfel încât pe la 16 deja umblam prin oraş. E şi normal că voi scrie despre Sibiu dar acum vă propun să vedeţi oamenii de aici.

Tinerii care discută liniştit:

Un bătrân care strânge fructe dintr-un parc:

Un domn:

Sibieni preocupaţi de treburile lor:

Oamenii cu zâmbet pe buze:

Doi bloggeri 🙂 (Bogdan şi Tudor)

Două domnişoare simpatice:


Un grup mai mare de localnici:

Cinci copii care se odihnesc:

O doamnă care a ieşit să îşi primble căţelul:

Două doamne care fumează la o margine de drum:

Un skater:

Un copil altfel, probabil:

O domnişoară:

O doamnă care vine de la cumpărături:

Un domn mai bătrân:

Alţi doi bloggeri (Elena şi Cezar)

Un tânăr din Timiş venit la festival:

Doi „tineri cu experienţă” 🙂

Toţi oamenii din Piaţa Mare a Sibiului care au unde sta pe bancă chiar în centrul oraşului:

Să aveţi o zi bună!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


13 Comments

  • Nick |

    da, tipic maldavenesc. cat despre cultura tovarasului luchianiuc …
    e adevarat, si imaginile respective sunt o realitate. dar un om de cultura (ma indoiesc sa aiba autorul ceva urme de cultura, citindu-i blog-ul…) ar surprinde catedralele Sibiului, palatul Bruck, elemente de arhitectura, monumente etc. oricum, bravo organizatorului care acum se poate mandri cu modul in care se cheltuiesc banii statului roman pentru „promovarea” Sibiului.

  • eugen |

    Tu eşti mult mai trist ca toţi aceşti oameni luaţi împreună. ޘi, la tine în Iaşi, eşti tovarăşul câinelui vagabond. Fuck off.

So, what do you think ?