fbpx

jurnalism online la fjsc şi în media

Ceva timp am fost lector la fjşc. Am încercat să promovez părţile pozitive al net-ului. Inclusiv jurnalismul online. De obicei nu eram înţeles de nimeni dintre colegii mai în vârstă, în afară de dl Constantin Marin şi dna Nelly Ţurcan. De dimineaţă pe blogul lui Oleg Brega am citit notiţele dlui Gorincioi. Super demonstrare de forţă a jurnalismului moldovenesc. Nu este el unicul, sunt mulţi de ăştia. Cu părere de rău şi între jurnaliştii care au sub 30 de ani. De menţionat faptul că mai mult de 60 de procente dintre jurnalişti nu au idee ce înseamnă blog. Am mai scris despre asta.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Ion |

    Bine ca macar 40% au ceva idee ce inseamna blog ;)Undeva aici e si meritul tau caci o parte din tinerii jurnalisti care stiu ce e blog si au blog, au aflat de la tine ce „mincare de peste” este blog-ul. Pacat insa ca persoane ca cea despre care vorbesti au o idee atit de proasta despre online media. Mii interesant ce site le va iesi pina la urma. 🙂 Ma intreb insa daca in alte tari Presedintii se implica in asa ceva si daca e treaba unui Presedinte sa se ocupe de crearea unei pagini web. E o situatie tare hazlie 🙂

So, what do you think ?