fbpx

Andrei, lasă scrisorile, achită salariile staff-ului!

Demultișor nu am scris despre politica moldovenească. Tre de recuperat.

Zilele ăstea îmi spunea cineva din România că Andrei Năstase este un kidoscnic (om care nu se ține de cuvânt). A avut câteva contracte de constultanță pe final de campanie cu niște omuleți din România dar nu le-a mai achitat banii după ce s-au terminat alegerile așa cum s-au terminat. Le-a spus că lucrul nu e terminat și el nu achită 🙂

Posibil el deja plănuia ceva fluxuri financiare de la Primărie să fie redirecționate spre partid și astfel să înceapă să vină bani din Moldova. El doar, conform spuselor lui, trăiește din alocația pentru copii pe care o plătește statul german al cărui rezident este el și familia lui.

Și după asta toți se întreabă, de ce Moldova este o țară săracă? Pentru că oameni alde Andrei minciunesc de le ard călcâiele. Ba el avea 9 case în declarație ba nu mai are. Ba are bani și posibilitate să meargă prin țară ba nu poate explica de unde totuși are atâția bani or alocația copiilor nu e de mii de euro. Ba este pentru echitatea socială dar totodată nu susține reforma pensiilor de care se folosesc bătrânii, inclusiv mama lui.

Moldova e săracă pentru că sunt enorm de multe eschivări de la plata impozitelor și a taxelor. Unul din ei este chiar prietenul lui Năstase, Machedon, cel care, până nu demult sigur, plătea salariile în plic.

Năstase de ceva timp se consideră lider al națiunii. El a uitat că mai nu a ajuns în poziția de primar doar din cauza că a învârtit-o în jurul degetului pe Maia Sandu și #pasul. El, care este mai degrabă un trântor, a ajuns, cum spune rusul, „из грязи в князи”. Un fel de lenin care fiind prin Germania a venit și a făcut revoluția din rusia.

Poate ar fi cazul să intre în PSRM? Să facă partidul „Pentru Moldova”. Mai ales că oricum are de dat niște datorii morale lui Dodon pentru anul 2016 🙂

Și încă ceva. Săptămâna viitoare va fi o însemnare dedicată lui Machedon. Aștept o mică confirmare.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?