fbpx

Despre cum evazioniștii de la agora.md și ea.md îi ling fundul lui Constantin Țuțu

Săptămâna trecută deputatul Țuțu a avut un discurs „simpatic” în Parlament. Au scris toți despre asta. A fost tema centrală vreo 24 de ore. Sâmbătă sau duminică el a pus o fotografie pe instagram și hop, toată mass-media „liberă și independentă” din Republica Moldova a preluat fotografia și a elogiat deputatul.

Văzusem pe facebook share-uri peste share-uri și mă gândeam atunci că ar fi bine să compar câte vizualizări va avea știrea suptă din instagram vs discursul din parlament. Iată screen cu știrea din instagram:

Screen cu știrea despre discurs de pe agora nu-l pot da. Știrea a dispărut pur și simplu 🙂

Dar vă propun încă un screen, de pe un site afiliat acelorași evazioniști de la agora:

Asta este lins adânc în cur. Cam la fel de adânc cum îl lingea cineva din fondatorii unimedia pe Filat. Și pe urmă, pe banii din BEM, același Filat a cumpărat unimedia iar „site-ul economic” agora.md s-a transformat în alt site de lins cururi. La fel banii au fost investiți în rochii și porcării de la ea.md

Tăt normal, nu?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?