fbpx

Fotografia zilei: Rodica Verbeniuc prezentată subalternelor :-)

Această fotografie a venit azi de la Guvern. Noua directoare a Agenției de Investiții este prezentată subordonaților noi.

Eu vă propun să admirați fetele subalternelor:

Pe vreo 2 sau poate chiar 3 angajate din cadru le știu demultișor. Cam slab cu munca la ele și mai mult cu fotografiatul și pozatul pe la conferințe internaționale.

Le va fi greu. Rodica este omul care scoate toate socurile din oameni. În sensul bun al cuvântului. S-au terminat cheltuielile și deplasările fără noimă și fără efecte imediate.

Hai noroc!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Leon |

    Am lucrat cu ambele persoane (la care se face trimitere în postare), în aceeași perioadă. Ori, din experiența mea de muncă (viață) cu ele, pot spune cu certitudine: Rodica, ca și manager, are un comportament extrem de abuziv și toxic. Ca și lider, este un zero barat, deoarece își conduce subordonații prin intimidarea și înfricoșarea acestora.

    Cealaltă persoană este optimistă, pozitivă, talentată și foarte productivă. Probabil este cea mai plăcută persoană cu care am lucrat vreodată, pînă acum.
    Poza este doar un instantaneu, o întîmplare, ce nu reflectă caracteristicile acelei persoane. Precum și postarea, care este subiectivă și manipulatoare.

So, what do you think ?