fbpx

De ce între angajații de la Registru și oameni există mereu o sticlă? Se tem să nu-i bocănească cumva?

Iată o fotografie:

În ea apare de la dreapta la stânga: Deputata agramată Valentina Stratan, probabil șeful centrului multifuncțional Anenii noi deschis astăzi și unde e și făcută fotografia, o cetățeancă a Republicii Moldova care depune actele pentru pașaport și un pic din angajata centrului.

Ar fi logic să mă deranjeze prezența deputatei care rupe ruble din medicina moldovenească la eveniment, dar asta deja e o obișnuință. Mă deranjează cel mai tare acea sticlă care există între cetățeanul Republicii Moldova și angajatul centrului multifuncțional al cărui salariu vine din bugetul Republicii Moldova pe care îl formează tot acel cetățean căruia i se oferă acest serviciu.

Sau ei se tem cumva că acești cetățeni le-ar putea da cu ceva în cap pentru serviciile pe care le fac?

Țin minte cum ultima dată când am ajuns la Ciocana la Registru am intrat în cabinetul directoarei și i-am reproșat că e „pi//eț” în centrul ei. Știți ce mi-a răspuns? Ei și ce.

Fix așa e peste tot, v-am mai spus, directorii locali de registru se simt țarioși. Și de obicei îs directoare de fapt. Of.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?