fbpx

Inspectorii FISCali ”slivesc” datele celor care fac plângeri pe agenții economici // Caz concret

Update: La scurt timp după apariția însemnăriiServiciul Fiscal de Stat s-a autosesizat pe marginea acestui caz și a inițiat o anchetă de serviciu. Au promis că vor reveni cu detalii după finalizarea anchetei.

///

Există în Republica Moldova (încă) oameni care caută dreptate și încearcă să schimbe lucrurile. Puțini, dar mai sunt.

Unul dintre ei este Irinel (numele este schimbat pentru ca să nu ”padstavlesc” omul) care săptămânile trecute a fost cu familia la Zooclub. După vizita în această întreprindere privată el a scris un mesaj scurt și clar celor de la fisc:

Peste 20 de zile a primit următorul răspuns de la fisc:

Irinel a înțeles că FISC-ul i-a răspuns evaziv dar s-a simțit cu datoria de cetățean împlinită. Așa a fost până azi când i-a scris o angajată a Zooclub:

Și acum se pune întebarea: ”S kakovo …” inspectorii de la FISC transmit informația personală unor administratori de afaceri? Oare va încerca șeful FISC-ului să afle cum a fost posibil așa ceva? Ce încredere să mai aibă cetățenii în inspectorii fiscali după astfel de cazuri?

O zi bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?