fbpx

Azi se deschide OrheiLand sau ”un pic despre locul copiilor în politica statului”

Disclaimer: Pentru cei care vor să discute despre miliard, să se adreseze pe blogurile celor care ziceau că totul va fi bine și acum se dau mari și tari luptători cu oglinzile, adică trollii luptă contra trollilor.

///

Azi se deschide OrheiLand. De pe la 11:00 Orhei va deveni un fel de capitală a copilăriei, mai ales că nu prea am auzit ca guvernul să se avânte în manifestări.

Drumul de la Chișinău la Orhei nu este lung, este bun, așa că oamenii se vor căra spre ”tărâmul făgăduinței” situat în zona Lacului Orhei. Vara trecută când am fost acolo era cam greu cu navigația, trebuia să fiu atent la unde virez spre lac, acum sper că s-au îmbunătățit lucrurile.

Și e gratis totul. Iar dacă vreți să vedeți cum deja e puteți vedea și singuri pe pagina lor.

Plus că ei au decis că nu doar 1 iunie merită sărbătorită dar și 2 iunie cu un concert în cinstea celor de la Milsami care au luat Cupa Moldovei la Fotbal. Headliner mâine vor fi cei de la Gândul Mâței.

Și duminică e petrecere pentru tineret, îi aduc pe Holograf și încă câțiva cântăreți cu renume din România.

Ca să vă fie mai simplu – iată cele trei afișe pentru zilele de azi, mâine și duminică. Alegeți singuri dacă mergeți la cine mergeți 🙂

Zilele trecute scriam că în Republica Moldova copiii mor pe un cap din cauza neglijenței părinților și a lipsei de educație. Guvernarea, actuală și precedentele, nu prea își bate capul de copii. Chiar și idola unora, fosta ministră, a promis că începe reforma din grădinițe dar a făcut doar BAC-ul și un pic la universitate.

Lipsa interesului față de copii duce la un colaps total al țării. OrheiLand este o demonstrație în plus cum trebuie să fie atitudinea față de copii. Iar pentru cei care spun că nu e normal un OrheiLand când copii nu-s sătui la grădinițe vă propun să citiți cum stau lucrurile în grădinițele din Orhei.

Și în general, v-aș propune să vă informați. Dar nu exclusiv de la DurnalTV sau alte media de propagandă. Puteți chiar vizita Orheiul. Să vedeți singuri cum e. Și după asta să mergeți și pe la Bălți. Și puteți merge prin satele lui Andrei Năstase, Maia Sandu și Plaha. Să comparați.

Și să gândiți.

Și nu uitați, toți suntem născuți în copilărie!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?