fbpx

Năstase îl copiază pe Șor!

Năstase tot se jeluie toată campania electorală. Adică el nu se jeluie doar în campanie, el de când a apărut se tot jeluie. Ba că e asuprit, deși e liber în circulație. Ba că nu are presă deși are un întreg DurnalTV în spate. Ba că nu are amante deși …

În campanie s-a tot jeluit că este copiat. Deși el singur, adică ”echipa” lui de PâRț, copie cât duce trenul. Iată o dovadă în plus a faptului:

Campania Partidului Șor a fost lansată la mijlocul lunii aprilie, imediat după anunțarea candidaturii la funcția de Primar General al Municipiului Chișinău. Ăștia de la Năstase au lansat-o imediat după ce au trecut în turul 2.

Eu aș avea o întrebare la el: Ce a demonstrat că se poate? Maia Sandu tot a trecut în turul doi așa că el e mereu pe locul doi 🙂

Șor a demonstrat că se poate la Orhei, iată se apucă să deschidă OrheiLand. Da Năstase ce a demonstrat? Că poți fi procuror și după asta să îți cauți un inculpat bogat și să ți-l faci nănaș și să trăiești pe banii lui și îndemnizația copiilor în Germania?

Probabil s-a terminat iarba de proveniență londoneză sau s-ar fi terminat vodka rusească din beciurile lui Dostoevski de au ajuns să copie în ultimul hal sloganele de campanie de la Partidul Șor 🙂

Sau poate asta așa idei i-au venit directorilor de marketing de la Stârnet care sunt mereu prezenți la întâlnirile lui Năstase și lansează și campanii pe facebook în loc să se ocupe de răspunsuri la clienții nemulțumiți?

La directori de marketing proveniți de sub mesele Parlamentului și la fumul londonez sigur vom mai reveni în următoarea perioadă!

Hai noroc!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?