fbpx

”Agonia” regimului și ”sărmanul” Năstase

Azi e ultima zi de campanie. Azi s-a vorbit toată ziua despre înregistrarea convorbirii lui Andrei Năstase și Mama. Toată lumea l-a compătimit pe Andrei Năstase. Sărmănelul. Am și scris scurt pe fb despre nivelul politicului din Moldova ajuns sub plintus.

Doar că spre seară fb-ul a început a deveni interesant de tot. Oamenii au început a se exprima public că îl votează pe Andrei Năstase în semn de protest. Mai ales ciuvași din presă. Cel mai funny este Tudor Darie, cel care a vândut Unimedia și a luat banii BEM pentru a construi agora, un ”site economic”. Iată ce a scris el:

Tocmai l-am crezut. Fix așa cum l-am crezut în 2009 că vroia să ajute Privesc.Eu și peste o săptămână au lansat propriul serviciul de live, kidosnicii.

Și acum câteva gânduri:

1. Năstase își înregistrează discuțiile. De ce nu ar băga o discuție online pentru a se victimiza. Oricum șanse are puține. Așa mai poate obține niște procente. Special am ascultat discuția. Țineți minte că discuțiile între Șor și Filat au fost lansate de Șor în presă? Fix așa și aici. De ce nu? Mai ales că moldovenii iubesc să voteze victime. Același Filat după 7 aprilie.

2. Acțiunea de azi cheie trebuia să fie statuia Manneken Pis cu fața lui Andrei Năstase care se pișă dar a fost umbrită de această convorbire.

3. Logic era azi să pună ceva de rău despre Maia Sandu. De exemplu cum Slusari o numește oaie or e clar că 75 la sută din votanții lui Andrei Năstase vin de la Maia Sandu.

4. Istoria asta cu ”agonia” îmi amintește de un film al actualui purtător de cuvânt la PLDM, fost director la TV8, agonia surzilor se numea 🙂 Pe banii lui Filat a fost făcut kino-ul. Sau poate pe banii țopilor.

Probabil în scurt timp se va afla totul. Și va fi și mai clar ”who is who” în politica din Moldova.

Aveți grijă de voi.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?