fbpx

Luptă pe ”viață și moarte” la Jora de Mijloc

Am mai scris despre faptul că pe 20 mai alegerile au loc nu doar în Chișinău dar și în unele localități din Moldova. Cea mai interesantă situație e la Jora de Mijloc. Acolo se bat socialiștii, democrații și reprezentanta partidului ”Șor”.

Lupta acolo e departe de facebook și de rețelele sociale. Acolo lupta se dă pe loc, prin proiecte adresate oamenilor și, implicit, jorenilor (așa se numesc cei ce stau acolo). Dacă cei de la Partidul Șor le promit drumuri bune atunci cei de la Partidul Democrat le promit locuri de joacă pentru copii și condiții mai bune de trai.

Avantajul democraților este unul simplu – Tudor Golub, președintele raionului Orhei ține mult la sat și chiar a scris o monografie. Nu ține neapărat la bunăstarea lui dar mai mult la faptul că satul trebuie să fie democrat.

S-au pornit certurile mari cu cei din Partidul Șor pe marginea satului și înscrierii a tot mai mulți oameni în ultima perioadă în sat.

Opinia mea este că, în caz că va fi turul 2 vor câștiga democrații. Pentru că-s din sat.

O zi bună să aveți.

Și o fotografie dintr-un beci din acea regiune. Las să fie:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?