fbpx

Pretorul care a distrus Botanica îi face campanie lui Munteanu

Sâmbătă după masă se poate de mai uitat ce au făcut candidații electorali pentru Chișinău în săptămâna trecută. Ajuns la ziua de marți a candidatului din partea PLM și totodată care nu utilizează deloc insignele PLM, Valeriu Munteanu, am ajuns să văd imagini de la Băcioi unde apare alături de un Oleg Rățoi, pretor de Botanica.

Rățoi e, după cum vă dați bine seama după dantura perfectă și formele rotungite, cel din centru.

Iată-l și alături de cel care controlează fluxurile financiare din medicina din Chișinău, Mihai Moldovanu:

Observați că Moldovanu e cu apă plată iar Rățoi nu prea are grijă de sănătate.

Și nu doar de sănătate nu are grijă Rățoi, el nu are grijă nici de sectorul de care este responsabil. Dacă nu mă credeți priviți comentariile de la live-urile cu ședințele operative ale Primăriei.

Iată mie îmi e interesant, oare Rățoi se va demite automat dacă altcineva decât Valeriu Munteanu va fi Primar de Chișinău? Pariez că nu. Ăștia alde el sau cel de alături nu au deloc demnitate și respect de sine.

Și încă ceva, eu chiar nu înțeleg cum să te duci la întâlnire cu medicii de la Spitalul Nr1 cu Moldovanu. Acolo el e mai urât decât Dodon în România 🙂

Asta cum te-ai duce să faci campanie electorală cu Chirtoacă la PornoTV 🙂

Hai noroc!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?