fbpx

Focul PiaRic: de la voronin, la Filat (pe banii lui Șor) până la … Țuțu.

Să ne înțelegem din start: Eu cred în Dumnezeu dar eu nu cred în pochi și nu cred că Dumnezeu, an de an, face minuni la comandă de genul focului haric.

Prima dată focul haric a fost adus în Moldova în 2002. A fost adus cu susținerea lui voronin. Și așa a fost până în 2009. Din 2010 l-a adus Filat, pe banii și cu avioanele lui Șor.

Zilele ăstea focul haric a fost adus în Moldova de către un grup de deputați din PDM. În frunte cu Țuțu. Straniu că nu s-a dus în ciubote la Ierusalim.

Focul PiaRic din ultimii 16 ani turmentează mințile credincioșilor de Paște. Iar în restul timpului ei cred în pochi care fac sex în biserică, îi fură pe moldoveni de bani și nu plătesc impozite. Îi impun pe moldoveni să jertfească pentru biserică pe când școlile rămân pustii. Îi ademenesc cu vorbe frumoase și fețe ”luminate” în același timp slujindu-i pe ruși.

Dar între timp pochii beu, se desfată, cântă murca și manele.

Iar moldovenii rabdă, pentru că … le plac macaroanele! Și ciubotele. Și amantele de la PornoTV sau hrenomedia 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?