fbpx

Despre ipocrizia liberală și ”subotnic”urile Silviei Radu și ale primatului colonițian

De dimineață Valeriu Munteanu scria pe facebook urmăatoarele:

”Plahotniuc și Silvia Radu ne reîntorc la „subotnik-ul” bolșevic.

Dragi chișinăuieni, ați auzit de „subotnik” sau „voskresnik” la Paris, București, Viena sau Bruxelles? Iată că impostoarea de la primărie cheamă astăzi locuitorii capitalei să măture străzile și să curețe parcurile pe gratis.

Silvia Radu se crede acum comisar sovietic și îi aduce pe chișinăuieni la „subotnik”, la fel ca bolșevicii lui Lenin şi Stalin, adică la „muncă voluntar-obligatorie” sau „в добровольно-принудительном порядке”, cum spun mentorii ei de peste Nistru.”

Aici am pus doar trei alineate, restul puteți citi pe screenshot.

Asta cu ocazia ”Marii Curățenii” organizate azi de Silvia Radu.

Doar că dl Munteanu se face a uita că Dorin Chirtoacă, primatul Chișinăului, vroia să facă o zi a curățeniei permanentă încă în 2012:

Totodată el uită că Primatul scotea forțat lucrătorii din Primărie la curățenie. Iată o știre de pe chisinau.md din același 2012 când primatul a scos oamenii să curățe parcul ”La Izvor”. Și poftim o imagine în care primatul lucrează sub obiectivul camerelor de la Prime (care aparține lui Plaha):

Sau iată același an 2012 când primatul e la subotnic:

Era un film vechi și bun despre asta: ”Aici țin minte, dar aici nu țin minte!”

Să fiți sănătoși, toți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?