fbpx

Machedon (Stârnet) i-a dat baza de date a companiei staff-ului lui Nastase?

Cel puțin doi angajați din Stârnet, companie condusă de #neDA-istul și antiMayas-ul Alexandru Machedon, au informat, sub anonimat, redacția blogului nostru despre faptul că baza de date a companiei în care sunt incluși abonații companiei cu datele personale a fost transmisă staff-ului el(r)ectoral a lui Andrei Năstase.

Redacția blogului consideră că informația ar putea fi veridică or, s-a demonstrat câțiva ani în urmă când baza de date ”a fost furată”, că cei de la Stârnet nu au pic de respect față de abonații săi. Asta s-a demonstrat și când le-a băgat pe gât un canal de publicitate a PLDM în alegerile din 2014. După asta au mai băgat și un ”post TV” cu numele ”Demnitate și Adevăr”. După asta băgau pe gât politica și în desene animate.

Dragi cititori, în cazul în care vă vin mesaje electorale pe mail din partea partidului #neDA sunt gata să vă ofer o pivă, nu scumpă de sigur, în schimb pentru a demonstra cum unii ”șăfuți” din Moldova folosesc datele personale în scopuri personale.

Am impresia că fix așa se folosesc și Filat de datele și adresele de la registru, nu?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?