fbpx

Contractul de locațiune al terenului pe care se antrenează sportivii în tirul cu arcul // Anunț conferință de presă

Iată contractul de locațiune al terenului pe care se află la moment complexul de antrenament al celor ce practică tirul cu arcul:

Acolo se confirmă ceea ce am scris mai devreme. Totodată este adresat ”presei” care va vrea să oglindească pe deplin evenimentul. Vedeți și voi că același Arcadie Bostan l-a semnat. Și puteți vedea că șeful la SRL e altul decât cel de acum. Oamenii spun că acolo în 2014 aveau interese persoane apropiate PD-ului.

Totodată risc să vă anunț că astăzi, începând cu ora 11:00, Dan Olaru și Alexandra Mirca îi așteaptă pe cei interesați de subiect pe Poligonul ”Dinamo” din strada Nicolae Dimo 30. Ei sunt gata să răspundă la toate întrebările.

Eu chiar aș vrea să cred că dl Arcadie Bostan care ar fi putut să rezolve totul printr-un sunet, va fi prezent și el la ora 11 pe poligon.

O zi bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?