fbpx

Despre ”presa turbată” cu ochelari de cal

Pe 17 iunie 2015 scriam următoarele:

”Se simte dezamăgirea în voce și această primă frază cu ”o decizie firească” și ”suspiciune cu privire la studiile sale”. Parcă nu tot ziarele de buzunar ale verzilor au ridicat toată isteria cu privire la diplomă. Dar nu-i pe asta. Timpul le va așeza pe toate.” Era vorba de vocea lui Filat de la briefing-ul de pe urma demisiei lui Chiril Gaburici.

Eu am mai scris-o și o repet. Istoria cu diploma a pornit din echipa de trolli și boți ai PLDM condusă de Jos Aliansu.
Eu am mai scris-o și o repet. Peru, așa-numita consilieră de la PLDM trebuia să rezolve problema de imagine.
Eu am mai scris-o și o repet. Premier ca Gaburici nu a avut și nu va avea Moldova.

Și acum să trecem la ”presa turbată”.

Azi ”ziarul din zgardă” a scris că Chiril nu are diplomă de doctorat. Ok.

Găsiți-mi vă rog în această hârtie igienică bună doar pentru alde alina radu și prietena ei ceva despre faptul că un fost ministru, Chirinciuc, a avut teza de doctor copiată. Nimic. Zero. La ei și la alții din gașa lor la fel.

Pentru că banii nu miroase. Fie ei de la Chirinciuc, Iurcu sau …

///

Cineva îmi poate răspunde că-s ipocrit că-l apăr pe Chiril și ”vse dela”. Nu mă deranjează. Timpul le pune la loc pe toate. Și pe toți. Eu nu șterg însemnările. Eu sunt gata să răspund pentru fiecare cuvânt scris pe acest blog.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?